Max van Rooij Tuinen

Tuinaanleg Nijmegen

Tuinaanleg voor levenslang tuinplezier

Wanneer met het tuinontwerp de basis voor uw tuin is gelegd, kan de aanleg van uw tuin beginnen. Een goed aangelegde tuin versterkt de kwaliteiten van uw huis. Gecombineerd met het juiste onderhoud kunt u een leven lang plezier beleven aan uw tuin.

Op basis van een creatief tuinontwerp en een doordachte tuininrichting wordt uw tuin iedere dag mooier.

Duurzame tuinaanleg 

Ook in de toepassing van beplanting en materialen vinden wij een lange levensduur belangrijk. In de tuinaanleg gebruiken wij duurzame materialen van hoge kwaliteit. Hergebruik van bestaande materialen, tuinbestrating, tuinelementen en beplanting is ook mogelijk. Zo kan bijvoorbeeld die oude appelboom waar u aan gehecht bent, weer een mooi plekje krijgen in uw nieuw aangelegde tuin. 


Tuinaanleg zonder zorgen 

In de tuinaanleg werken we samen met diverse vaste partners, in onder meer vijveraanleg, aanleg en onderhoud van zwembaden, tuinbestrating en leveranciers van hekwerken. Wij organiseren en coördineren deze samenwerking. U heeft geen omkijken naar het regelwerk als wij uw tuin aanleggen.

Tuinadvies over de inrichting van uw tuin

U kunt bij ons ook terecht voor advies over tuinaanleg. In de tuininrichting is alles mogelijk. Of u nu een leeftuin of een strak gestileerde tuin voor ogen heeft. Wij leven we ons graag uit om uw ideale tuin te realiseren. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste tuin trends. Tegelijkertijd zorgen we er voor dat uw tuin op lange termijn ook nog mooi en passend is. 

Tuinaanleg en tuinrenovatie 

Ook voor renovatie van uw tuin kunt u bij ons terecht. Tuinrenovatie betekent dat wij uw bestaande tuin aanpassen op basis van een nieuw ontwerp. Met een fris en creatief ontwerp realiseren wij voor u een compleet vernieuwde tuin. Het resultaat is een volledig nieuwe tuin die precies past bij uw wensen en leefstijl.

Kosten tuinaanleg

  • De kosten voor de aanleg worden door meerdere factoren bepaald:
  • Tuinontwerp
  • Omvang van de tuin: om hoeveel vierkante meters gaat het?
  • Voorbereidingskosten
  • Beplantingsplan en keuze van de beplanting
  • Bestrating
  • Materiaalkeuze
  • Invulling en aankleding, bijvoorbeeld met een serre, tuinhuisje, een vijver en/of
    zwembad.

Wij maken graag voor u inzichtelijk wat, op basis van uw wensen en voorkeuren, de kosten voor de tuinaanleg zijn.

Meer weten over tuinaanleg? Bel of mail ons