Max van Rooij Tuinen

Tuinontwerp Nijmegen

Tuinontwerp, wij maken het persoonlijk

Een passend tuinontwerp maken wij op basis van een goed gesprek. Uw wensen voor uw tuin zijn daarin bepalend. U vertelt ons wat u wel en niét wilt met uw tuin. Wilt u lekker kunnen tuinieren? Of juist helemaal niets doen in uw tuin? Vindt u het vooral belangrijk om met vrienden en familie samen te zijn in uw tuin? Al uw wensen en ideeën nemen wij mee in een tuinontwerp op maat.

Tuinplan voor het mooiste resultaat

Uw tuin laat zien wie u bent en wat u belangrijk vindt. Welke uitstraling vindt u belangrijk voor uw tuin? Hoe wilt u de tuin gaan gebruiken? Welke materialen wilt u graag terugzien in de tuin? Wilt u groen in de winter? Wilt u veel of juist weinig kleuren in uw tuin? Tuiniert u graag? Of wilt u liever een onderhoudsvriendelijke tuin waar u weinig tijd aan hoeft te besteden? Al deze elementen nemen we mee in het tuinontwerp dat we voor u maken.

Tuinarchitect gezocht?

Bent u op zoek naar een tuinarchitect voor een persoonlijk en uniek tuinontwerp? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. We komen bij u thuis of op uw bedrijfslocatie om uw ideeën voor het tuinplan te bespreken. Samen bekijken we wat er mogelijk is, op basis van uw budget en wensen. We laten ons niet alleen inspireren door uw situatie, maar kijken ook goed naar de ruimte rondom uw woning en tuin. Een tuin komt het beste tot zijn recht als deze in harmonie is met de omgeving.

Onze werkwijze in tuinontwerp

Wij werken graag samen op basis van goed overleg en een persoonlijk contact. De wederzijdse klik vinden we daarin belangrijk, zodat we voor u echt een uniek resultaat kunnen realiseren. We maken een tuin die past bij u en uw huis. Voor ons is dan ook geen tuin hetzelfde.

Onze aanpak voor een persoonlijk ontwerp voor uw tuin:

  • Kennismaking & inventarisatie van uw wensen
  • Inmeten van uw tuin
  • Van schets naar digitaal ontwerp in 2d, naar wens in 3d of 4d
  • Bespreking van het tuinontwerp & akkoord
  • Realisatie van het ontwerp

Kosten tuinontwerp

Uiteraard maken wij voor u een tuinontwerp op maat. Bij voorkeur realiseren wij voor u zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg. U weet dan zeker dat het tuinontwerp vakkundig wordt uitgevoerd en perfect aansluit bij het tuinplan dat wij voor u hebben gemaakt.

Wilt u zelf aan de slag met de aanleg van uw tuin? Uiteraard kunt u ons ook inschakelen enkel voor het tuinontwerp.

Tuinontwerp op maat? Neem contact op